Shows

Habengoods får underholdende musik ud af alting og ingenting. 

Åbning af Experimentarium

500 gæster var samlet omkring åbningen af det nye Experimentarium, og her passer ingen bedre end HabenGoods. Ved at sparke døren ind og med en rullende entré, fik Maersk direktøren ved Kronprins Frederiks side til at kaste Rock n´Roll håndtegn med det brede smil på til AC/DC Thunderstruck.

Kongerigets Klogeste DR1

Deltagerne i Kongerigets Klogeste blev testet med Kim Larsen musik og Filmtemaer. Habengoods spillede udgaver af de kendte numre så de lidt efter lidt blev mere og mere genkendelige. Deltagerne blev testet, og bestod, men “sådan havde de aldrig hørt den før”.

Danmark Har Talent

Med en rullende intro på vores Street Stomp cykel entrerede Habengoods Danmark har talent foran de overraskede dommere, og gav dem en smagsprøve på vores grooves og hits. Kæmpe fest i studiet. Peter Frödin: “Jeg var helt på toppen over det I lavede
– Cecilie: “Det var MAD MAX THE BAND…”.

BUMFest, Slovenien

Med temaet Dreaming – Making – Playing fik vores sceneshow “PLAY” fik luft under vingerne på BUMfest Festival i Zalec i Slovenien i januar 2017. PLAY bygger på legendariske film temaer og rock sange som alle kender. Dejan Tamse Director: “New approach, home made instruments, Scandinavian humor, Great and unforgettable”

Italiensk Tv Canale 5

“Skynd jer at pakke alt hvad I behøver, vi sørger for fly, hotel, privatchauffør og en kurer der kører jeres instrumenter frem og tilbage – bare I kommer… vi skal bruge jeres show” – sådan lød det da vi talte med Tu Si Que Vales showet i sommeren 2020. Selv for en Habengood var det overvældende, men vi leverede et fedt live-show i primetime. “Si, Vale, Vale” hvor 2.5 millioner Italiener så med.

Langelandsfestival

Med et overdådigt åbningsshow på store scene hver dag i festivalugen, kunne børn og voksne blive underholdt med læring omkring skrald i naturen, i samarbejde med WWF. Publikum fik et overflødighedshorn af underholdende musikalske indslag krydret med danseindslag.

Åbningsshow HCA Festivals

Kronprinsesse Mary overrækker Hans Christian Andersen Litteratur Award 2014 til Sir Salman Rushdie. HabenGoods sparker døren ind, spiller Mission Impossible med Odense Symfoniorkester og bliver smidt ud af Stig Rossen.

Prisvindende Street Stomp Show

“HabenGoods passer særligt godt til Klods-Hans prisen. For ligesom i eventyret er de i stand til at vinde folks hjerter med små midler” ⁃ Citat Chefredaktør og Jury formand HCA Festival 2014, Per Westergaard

Bryst Galla TV3

Kræftens Bekæmpelses store TV indsamlingsshow, med Peter Schmeichel og Camilla Ottesen som værter, Live fra Tivoli Hotel København. Habengoods cyklede rundt i landet og samlede ind til den gode sag. Sluttede af med et liveshow i på scenen i Tivoli, denne gang udvidet til 7 mands stompgruppe og med de berømte “Pivot Dance Company”.

Giro d'Italia Start

Al verdens cykelfreaks havde set det hele, men Habengoods cykel havde de ikke set før. Vi sparkede alle cykelstjernerne afsted med fede rytmer, cool stemning og god stil.  Måske blev der trampet lidt hårdere i pedalerne den dag.

Fringe Festival

Som noget helt nyt deltog Habengoods i den største performancefestival Fringe i 2009. Med Edinburgh som kulisse opdagede vi at gadestomp var en vej ind til publikums hjerter. Det er eneste der var at gøre, var at spænde vores udstyr på ryggen, og gå ud i gaden og underholdende. Dette blev begyndelsen på noget stort.

TinderBox Festival - VIP Scenen

Når VIP-gæsterne på den store scene skulle ha en pause, og man skulle slappe af med kolde fadøl og benene oppe, så underholdte Habengoods på VIP-scenen på TinderBox for et fuldt telt. Vi kunne ikke helt overdøve Iggy Pop, men vi fandt til gengæld et lige så begejstret publikum.

Hvor vi har spillet

Book HabenGoods til dit arrangement

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende poster billeder fra vores shows, behind the scenes og fra hverdagen som ”stomper”.