Om HabenGoods

HabenGoods får underholdende musik show ud af alting og ingenting.

 

 

 

 

 

HabenGoods' DNA

Slagkraftige beats og originale remakes af legendarisk rock- og filmmusik i et underholdende musik show med visuelt impact og man power!

HabenGoods er styret af en trang til at lave lyde hvor som helst og når som helst. De har øje for potentialet i alt hvad de ser omkring sig, og ser muligheden i at sætte hvad som helst i scene og skabe skæve oplevelser.

Underholdende

Stor underholdning med små midler

Innovativt

Kendt musik på ukendte instrumenter

Originalt

Sådan har man ikke set det før

Historien om HabenGoods

I 2006 stødte de tre HabenGood´er ind i en gammel bil, der fik en ordentlig overhaling. Knuste ruder, bulede døre, buldrende tag og klirrende hjulkapsler blev til fed musik med svingende rytmer, mens skærme, horn og antenner fløj om ørerne på dem.
Stumperne blev genbrugt til at bygge HabenGoods Street Stomp Cykel, der vækker opsigt i gaderne, når HabenGood´erne tournerer rundt i landet for fuld musik.
De røde PVC rør i stemte toner, er blevet HabenGoods signifikante trademark når de spiller tonerne fra de kendte actionfilm og legendariske rocknumre i nye remix.
Nysgerrigheden driver showet, når de tre omsætter kendte elementer til underholdningsværdi, med humoristisk og visuelt impact.

Musikalsk underholdningsshow

HabenGoods shows er en musikalsk iscenesættelse med rytmer, toner og specialdesignede DIY instrumenter, med inspiration fra  STOMP og Blue Man Group, – to verdenssucceser inden for showbiz.
HabenGoods har selv udviklet en række helt unikke musikinstrumenter af bildele, cykler, sækkevogne og pvcrør, der kan frembringe tonerne fra kendte melodier.

Instrumenterne

“Det er da utroligt at man kan spille på det der, også få det til at lyde godt!:-“ 

Vores udfordring er at skabe musik og underholdning med ting der ikke beregnet til at spille på – genopdage ting der er kasseret. Vi spiller på kloakrør, bildele, skraldespanden, håndtag, indkøbsvogne og en gammel cykel. Men tro ikke at gammel skrammel lyder som gammelt skrammel Grooves, beats og klassiske hits bliver genoplivet – Der er indbygget humor i vores instrumenter, men Habengoods lyder faktisk pisse godt.

Hvad siger andre?

Hvor vi har spillet

Book HabenGoods til dit arrangement

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende poster billeder fra vores shows, behind the scenes og fra hverdagen som ”stomper”.